AK PARTİ ANTALYA’DA 6 İLÇENİN KONGRESİ TAMAMLANDI

AK Parti Antalya’da 8. Olağan İlçe kongrelerine tüm hızıyla sürdürürken, 19 İlçenin 6 tanesi tamamlandı. Başkan Çetin, “Değişecek ilçe Başkanlarımız da olacak” dedi.

AK PARTİ ANTALYA’DA 6 İLÇENİN KONGRESİ TAMAMLANDI

AK Parti Antalya’da 8. Olağan İlçe kongrelerine tüm hızıyla sürdürürken, 19 İlçenin 6 tanesi tamamlandı. Başkan Çetin, “Değişecek ilçe Başkanlarımız da olacak” dedi.

12 Ekim’de başlayan AK Parti Antalya 8. Olağan İlçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Antalya İl Başkanlığı 19 İlçenin 6 tanesini tamamladı. AK Parti bu ilçelerde mevcut başkanlarla yola devam etti.

İLK KONGRE ALANYA’DA OLDU

AK Parti’de ilk ilçe kongresi Alanya’da oldu. 12 Ekim’de yapılan Alanya’daki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ilçe kongresine eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’da katıldı.  Birlik ve beraberliğin vurgulandığı kongrede, mevcut Başkan Mehmet Şerani Tavlı ile yola devam edildi.

AHMET SÖKER GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti ikinci ilçe kongresini ise Serik’te yaptı. 13 Ekim’de Serik bir düğün salonunda yapılan ilçe eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve çok sayıda delege katıldı.  Kongre sonunda mevcut Başkan Ahmet Söker güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

AK Parti daha sonra 19 Ekim’de Kemer ve Finike İlçe kongreleri yaptı. Kemer’deki ilçe kongresine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da katıldı. Bakan Ersoy kongrede yaptığı açıklamada, AK Parti’nin yerli ve milli bir siyasi kurum olduğunu vurgulayarak, “Biz küçük düşünmeyiz… Lider, güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye için küresel ölçekte düşünür, üretir ve inşa ederiz” dedi. Ersoy, AK Parti’nin 23 yıllık hizmet yolculuğunda, “Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar” güveninin tesis edildiğini belirtti. Yapılan kongrede ise mevcut başkan Uğur Ozan Gazioğlu başkanlığını sürdürdü.

Finiki’de yapılan kongreye ise Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti MKYK Üyesi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı. Yapılan oylama sonucu Hakan Bayar yeniden başkan seçildi.

20 Ekim’de ise İbradı ve Akseki kongreleri gerçekleştirildi. Akseki ve İbradı’daki kongrelere Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel katıldı. Kongreler sonucunda İbradı’da mevcut başkan Fahri Özaltın,  Akseki’de ise Halis Gündoğdu yeniden başkan seçilere güven tazeledi.

KONGRELER TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

AK Parti Antalya il teşkilatı şuana kadar 6 ilçe kongresini bitirirken kalan 13 ilçe kongresini de tamamlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Tamamlan ve devam eden kongre AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin kongreler hakkında Lider Gazete’ye özel açıklamalarda bulundu.

 “KONGRELERİMİZİ BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Kongre ortamlarının her şeyi gösterdiğini belirten Başkan Çetin “8. Olağan İlçe kongrelerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Bildiğiniz üzeri bundan önce Alanya ilçemiz ile başladık. Ardından Serik ilçemiz ile devam ettik. 19 Ekim’de de Finike ve Kemer kongrelerimizi gerçekleştirdik. dün de İbradı ve Akseki kongremizi tamamladık. Kongrelerimizi büyük coşkuyla gerçekleştiriyoruz. Kongre ortamı zaten her şeyi gösteriyor. Vatandaşlarımızın, partililerimizin, dünden bugüne partimize emek vermiş herkesin ilgisi kongrelerde mevcut” dedi.

 “DEĞİŞECEK İLÇE BAŞKANLARIMIZ DA OLACAK”

ilçe Kongrelerinin ardından büyük il kongresinin yapılacağını belirten Başkan Çetin “Bundan sonraki süreçte de ilçe kongrelerimizi tamamlayarak, büyük il kongremizi gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın partimize ilgisi alakası hala göz önünde. Umutların hala Cumhurbaşkanımızda ve AK Parti’de olduğunu çok net görebiliyoruz. Yeniden seçilen ilçe başkanlarımız var. Değişecek ilçe başkanlarımız da olacak. Yenilenmek ve tazelenmek için bu kongrelerimiz bir fırsat. Yeniden seçilen Başkanlarımızı ve yönetimlerini tebrik ediyor, görevi devreden tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. /LİDER


Politika 21.10.2024 16:39:00 0