ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE YENİ ATAMALAR YAPILDI

İlker Arslan'ın geçtiğimiz haftalarda Antalya'da göreve başlamasının ardından emniyet müdürlüğünde yeni atamalar yapıldı.


Gündem 17.09.2024 15:46:00 0
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama ve görevden alma kararlarının yayımlanmasının ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne İlker Arslan atandı. İlker Arslan'ın geçtiğimiz haftalarda göreve başlamasının ardından emniyet müdürlüğünde yeni atamalar yapıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde birimlerden sorumlu emniyet müdür yardımcılıklarına yeni atamalar yapıldı. Serik, Manavgat, Gazipaşa ve Alanya'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Mustafa Hilmi Özgönül, Akseki, Gündoğmuş, İbradı'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Cevdet Arıcı, Kemer, Finike, Kaş, Kumluca ve Demre'den sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Berhan Ergenç, Korkuteli ve Elmalı'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Erkurt Er, Aksu, Kepez, Döşemealtı, Konyaaltı ve Muratpaşa'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Rasim Oymaağaç, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne Murat Baz, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü ile Europol Şube Müdürlüğü'ne Ahmet Can, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü ve Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü'ne Serpil Ergenç, Destek Şube Müdürlüğü, İnşaat, Emlak Şube Müdürlüğü ve Strateji Şube Müdürlüğü'ne Turan Arığ getirildi.

BİRİMLER VE ŞUBELER

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde birimler ve şubelere de yeni atamalar yapıldı. Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Adem Nazlı, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ahmet Çıtak, Kemer İlçe Emniyet Müdür vekilliğine Yıldırım Ünal, Eğitim Şube Müdürlüğü'ne Aysel Abbasoğlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne Hakkı Arslan, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'ne Rıdvan Karaarslan, Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü'ne Ahmet Buğra Sincanlıoğlu, İnterpol-Europol Şube Müdürlüğü'ne Cengiz Usta, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Yunus Yaman, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Bahadır Kuyumcu, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne Harun Mere, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne Fırat Aydın, Koruma Şube Müdür vekili Ersin Dinçer Erdem, Havalimanı Şube Müdür vekilliğine Mustafa Dikici atandı. /HABERTÜRK


SPOR


GÜNDEM

‘ALTIN PORTAKAL’I SİNEMA EMEKÇİLERİ İLE BİRLİKTE YAPMA KARARI ALDIK’
ANTALYA'DA GAZİLER GÜNÜ GURURLA KUTLANDI
2024-YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
SÜREKLİ TİYATRO’DAN ‘TOLSTOY’DAN İTİRAFLAR’ DEVAM EDİYOR
ANTİAD ÜYELERİNE PARA KAZANMANIN UNUTULMUŞ SIRLARINI ANLATTI

SON DAKİKA