ANTALYA ÜLKÜ OCAKLARI YENİ İL BAŞKANI OĞUZHAN DİNÇER A TAKIMINI BELİRLEDİ

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Dinçer atamasının ardından kısa süre içinde yönetim kurulunu oluşturdu.

ANTALYA ÜLKÜ OCAKLARI YENİ İL BAŞKANI OĞUZHAN DİNÇER A TAKIMINI BELİRLEDİ

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Dinçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yeni yönetimini ilan etti. Dinçer, “Memleketimiz ve davamız için hayırlı hizmetler gerçekleştirmeyi nasip etsin. Kalbi Memleket ve Millet sevgisi ile çarpan, iman, ilim ve gayretle kuşanmış, mukaddesatı uğruna yaşayacak ve gerektiğinde şahadete göz kırpmadan yürüyecek bir Türk nesli yetiştirme arzusu ile yola koyulduk” dedi.

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Dinçer atamasının ardından kısa süre içinde yönetim kurulunu oluşturdu. Dinçer’in İl Başkanı olarak atanmasının ardından boşalan Kepez Ülkü Ocakları Başkanlığına ise MHP Kepez Meclis Üyesi Mehmet Köktaş getirildi. Yönetime atananların her birinin geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları bünyesinde görev yapmış, isimlerden oluşturduğunu vurgulayan Dinçer, “30 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Antalya Ülkü Ocaklarımızın yeni yönetimini ilan ettik” dedi. 

Hayırlı hizmetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Dinçer, “Cenab-ı Allah milletimiz, memleketimiz ve davamız için hayırlı hizmetler gerçekleştirmeyi nasip etsin. Kalbi Memleket ve Millet sevgisi ile çarpan, iman, ilim ve gayretle kuşanmış, mukaddesatı uğruna yaşayacak ve gerektiğinde şahadete göz kırpmadan yürüyecek bir Türk nesli yetiştirme arzusu ile yola koyulduk” diye konuştu. 

KEPEZ’E KÖKTAŞ ATANDI

Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dinçer kendisinin İl Başkanı olarak atanmasının ardından boşalan Kepez Ülkü Ocakları Başkanlığına da göreve MHP Kepez Meclis Üyesi Mehmet Köktaş’ı atadı. Kepez Ülkü Ocakları’na atanan Köktaş “Bu kutsal görevi zatıma layık gören başkanıma teşekkür ederim. Rabbim layıkıyla yapmayı nasip etsin” diye paylaşımda bulundu.

YÖNETİM KURULU 

Oğuzhan Dinçer yönetim kuruluna; Emre Ünlü Özel Kalem, Ali Parlar Başkan Vekili, Harun Köktürk Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Ahmet Avcı Başkan Yardımcısı, Abdullah Buğra Kök Üniversite ve Ortaöğretim Birimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Ahmet Taşkın Eğitim, Sosyal Faaliyet, Ar-Ge Birimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Orçun Keleş    Basın Yayın, Sosyal Medya ve Tanıtım Birimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Safa Kaan Edis Bürokrasi ve Türk Dünyası Birimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Kerim Şen Dergi ve Muhasebe Birimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Murat Avcı Sağlık Kan Sosyal Sorumluluk Çevre ve Teknoloji Birimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı,  Halim Savaş Terry    Spor Biriminden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Berşan Şavik Hukuk Biriminden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atandı. /LİDER


Politika 3.09.2024 08:30:00 0