ANTALYA’DAKİ KALE GİBİ BU PROJE DÜSSELDORF FUARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Emlak Konut GYO, yeni konut projeleriyle Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 27-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek “Nobel Immo 24 Fuarı”na katılacak.


Gündem 26.09.2024 09:00:00 0
ANTALYA’DAKİ KALE GİBİ BU PROJE DÜSSELDORF FUARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Emlak Konut GYO, yeni konut projeleriyle Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 27-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek “Nobel Immo 24 Fuarı”na katılacak.

TOKİ, TOKİ iştiraki EMLAK KONUT ve İZKA İNŞAAT’ın birlikte geçekleştirdiği Antalya’daki Park Yaşam Antalya projesi de fuarda tanıtılacak.

Bu proje, zemin üzeri 3-8 katlı olarak tasarlandı. Bir kaleyi andıran projenin altında ise otopark bulunuyor. İrili ufaklı 60’ı aşkın havuzun bulunduğu projede, fitness, sauna, hamam, yürüyüş gibi çeşitli aktiviteler için de alanlar mevcut.

1437 DAİRE VAR

Projede; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks seçenekleri bulunuyor.

Toplamda 1437 dairenin yer aldığı proje Antalya’nın yeni yaşam alanı olarak bilinen Aksu’daki Altıntaş Mahallesi’nde yer alıyor.

FUARA 40 ŞİRKET KATILACAK

Fuarda, Türkiye’den 40’a yakın gayrimenkul şirketi yer alacak ve ülkenin gayrimenkul sektörüne yönelik tanıtım ve satış çalışmaları gerçekleştirilecek. Almanya’nın Düsseldorf şehrinde ilk kez düzenlenecek Nobel IMMO 24 Fuarı’na katılarak, Türkiye’deki yatırım çeşitliliğinin tanıtılması ve yeni fırsatların sunulması amaçlanıyor.

Avrupa ve Almanya’daki Türk vatandaşlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen fuar, Emlak Konut katkılarıyla Türkiye merkezli Nobel Şirketler Gurubu’nun iştiraki Nobel Messe tarafından düzenliyor.

Fuarda, Yeni Fikirtepe, Emlak Konut Çınarköy Evleri, Balıkesir Emlak Konutları, Allsancak, Barbaros 48, Batı Yakası, Evora İzmir, Meydan Başakşehir, Next Level İstanbul, Nişantaşı Koru, Yeni Levent, Tual Asya, Tual Gölyaka, Gölyaka İstanbul, Park Yaşam Antalya ve Nezihpark Bahçekent projeleri tanıtılacak.


SPOR


GÜNDEM

KARAR VERİLDİ.. O APARTMANIN MÜTEAHHİDİNE 62 KEZ MÜEBBET
ALANYA ULUSLARARASI CAZ FESTİVALİ BAŞLADI
ANTALYA’DA SONBAHAR YOĞUNLUĞU.. ‘TURİZM SEZONU KASIM- ARALIK’A UZUYOR’
ANTALYA'DA ASPENDOS FESTİVALİ 'TOSCA' İLE SONA ERDİ
ATB’DEN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI SEKTÖREL ANALİZ TOPLANTISI

SON DAKİKA