Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

ANTALYA’NIN 10 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Eylül Çarşamba günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.


Yerel Haberler 18.09.2024 11:20:00 0
ANTALYA’NIN 10 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Eylül Çarşamba günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 18 Eylül Çarşamba günü Antalya’nın, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa, kepez, Korkuteli, Kumluca, Manavgat ve Serik İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

AKSU ELEKTRİK KESİNTİSİ

Aksu,Altıntaş,Altıntaş Mah.,Merkez Altıntas,Merkez Altıntaş,Merkez Altıntaş Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Alanya,Merkez Emişbeleni Atatürk,Merkez Emişbeleni Mah. Türkmenler Cd,Merkez Emişbeleni Mah. Çetin Sk.,Merkez Emişbeleni İstiklal,Merkez Payallar Karaanlı Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

DÖŞEMEALTI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Döşemealtı,Kömürcüler Mah Kömürcüler Mah.,Merkez Kömürcüler,Merkez Kömürcüler Mah.,Merkez Yağca,Merkez Yağca Mah.,Merkez Yeniköy 119,Merkez Yeniköy Kazım Karabekir,Merkez Yeniköy Mah. 654 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. 656 Sk.,Merkez Yeşilbayır Mah. Kazım Karabekir Cad. No 49 Önü Tt Box,Merkez Çıplaklı 349,Merkez Çıplaklı Mah. 670 Sk.,Merkez Çıplaklı Mah. 674 Sk.,Merkez Çığlık Mah. 7560 Sk. Bölgelerinde 00:30 - 07:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Döşemealtı,Merkez Aşağıoba,Merkez Aşağıoba Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

FİNİKE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Finike,Merkez Hasyurt Kıllı Orman,Merkez Hasyurt Mah,Merkez Hasyurt Mah. Kıllı Orman Sk.,Merkez Hasyurt Mah. Pazar Yeri Sk.,Merkez Hasyurt Milli Egemenlik (Kolaklar),Merkez Sahilkent Kayabaslı Cd.,Merkez Sahilkent Kemer,Merkez Sahilkent Mah. Kemer Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Finike,Merkez Hasyurt Genç Çıkmazı,Merkez Hasyurt Mah. 3010 Sk.,Merkez Sahilkent 61 Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

GAZİPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gazipaşa,Merkez Küçüklü Mah. Gökçeler Sk.,Merkez Küçüklü Mah. Çakmak Sk.,Merkez Küçüklü Çakmak,Merkez Çakmak Kömürlük,Merkez Çakmak Mah. Karakaya/4 Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

KEPEZ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kepez,Merkez Habibler 5671,Merkez Habibler 5676,Merkez Habibler Mah. 5671 Sk.,Merkez Habibler Mah. 5684 Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

KORKUTELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Korkuteli,Merkez Karakuyu Mah. Karakuyu Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

KUMLUCA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kumluca,Merkez Hacıveliler Mah. Şıh Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

MANAVGAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Manavgat,Merkez Ulukapı Kızılbük,Merkez Ulukapı Mah. Kızılbük Sk.,Merkez Ulukapı Mah. Sakallar Sk.,Merkez Ulukapı Sakallar Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Manavgat,Merkez Hatipler Kızılağaç,Merkez Hatipler Mah. Kızılağaç Sk.,Merkez Hatipler Mah. Yeni Sk. Bölgelerinde 09:00 - 12:00 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Manavgat,Merkez Gündoğdu Mah. Şehit Ahmet Öztürk Cd Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

SERİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

Serik,. .105 Ada 5 Parsel,Merkez Akbaş,Merkez Akbaş Mah.,Merkez Bucakköy,Merkez Bucakköy Mah.,Merkez Deniztepesi Mah. Deniztepesi_40,Merkez Deniztepesi Mah. Şeref Sk.,Merkez Karataş,Merkez Sarıabalı Baraj,Merkez Sarıabalı Kısık,Merkez Sarıabalı Mah. Acarlar Sk.,Merkez Sarıabalı Mah. Kısık Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Manevra Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


SPOR


GÜNDEM

‘ALTIN PORTAKAL’I SİNEMA EMEKÇİLERİ İLE BİRLİKTE YAPMA KARARI ALDIK’
ANTALYA'DA GAZİLER GÜNÜ GURURLA KUTLANDI
2024-YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
SÜREKLİ TİYATRO’DAN ‘TOLSTOY’DAN İTİRAFLAR’ DEVAM EDİYOR
ANTİAD ÜYELERİNE PARA KAZANMANIN UNUTULMUŞ SIRLARINI ANLATTI

SON DAKİKA