ANTALYASPOR BUGÜN 19.30’DA BAŞAKŞEHİR’LE OYNUYOR.. HEDEF 3 PUAN

Başakşehir karşılaşması öncesi kırmızı kart cezalısı Güray Vural ile sakatlıkları süren Bünyamin Balcı ve Emrecan Uzunhan dışında eksik bulunmuyor.


Spor 1.09.2024 10:24:00 0
ANTALYASPOR BUGÜN 19.30’DA BAŞAKŞEHİR’LE OYNUYOR.. HEDEF 3 PUAN

Antalyaspor, Süper Lig’in 4. haftasında yarın deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan kırmızı beyazlılar, evine moralli dönmek istiyor. Fatih Terim Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak mücadeleyi hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.

UEFA Uluslar Ligi’nde mücadeleleri için verilecek milli takım arası öncesinde Süper Lig'in 4. Haftasında Antalyaspor, deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak. Brezilyalı Teknik direktör Alex de Souza yönetiminde sezonun ilk 3 haftasında 1’er galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşayan Akdeniz ekibi, 4 puanla 7. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar, 3 maçta 5 gol sevinci yaşarken, kalesinde 6 gol gördü.

BAŞAKŞEHİR ÜSTÜN

İki takım ligde karşı karşıya geldiği son 10 mücadelede Başakşehir 4 kez sahadan galip ayrılırken 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor ise 3 karşılaşmada Başakşehir’i mağlup etmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar, daha önceki 8 Başakşehir maçında da puan alma başarısı gösterememişti. Başakşehir maçlarında kalesinde 18 gol gören kırmızı-beyazlı ekip, tek galibiyet sevincini Mart 2022’de yaşadı. Başakşehir ise evinde oynadığı son 7 Süper Lig maçının sadece 1’inden puansız ayrıldı.

SAMUDIO TUTULAMIYOR

Bu sezon Süper Lig'de Antalyasporlu Braian Samudio'dan daha fazla gol atan bir oyuncu bulunmuyor Samudio, 2007/08'den bu yana Antalyaspor formasıyla en üst ligde çıktığı ilk 3 karşılaşmada 3 gole ulaşan üçüncü oyuncu oldu. Başakşehir formasıyla oynadığı son 3 lig maçında birer gol atan Joao Figueiredo ise, Süper Lig kariyerinin en uzun serisini yaşıyor. Boz Baykuşlar adına daha uzun bir yakalayan son oyuncu ise Doka Madureira'ydı.

ANTALYASPOR’DA 3 EKSİK

Başakşehir karşılaşması öncesi kırmızı kart cezalısı Güray Vural ile sakatlıkları süren Bünyamin Balcı ve Emrecan Uzunhan dışında eksik bulunmuyor. Turuncu-lacivertli ekipte ise sakatlıkları bulunan Ömer Ali Şahiner ile Leo Duarte, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Tedavileri süren Ousseynou Ba ve Djalo'nun durumu ise maç günü belli olacak.

Fatih Terim Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak kritik mücadeleyi hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Oğuzhan Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bilal Gölen ve Murat Şener yapacak.


SPOR


GÜNDEM

KORUMA ALTINA ALINDI.. KOPARANA 387 BİN TL CEZA VAR
ANTALYA’DA KURAL İHLALİ YAPAN 7 BİN 677 SÜRÜCÜYE CEZA
ANTALYA HAVALİMANI'NDA YOLCU TRAFİĞİ REKORU.. 26 MİLYON 628
İYİ PARTİ ANTALYA'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ
BAKANLIK ‘FAHİŞ FİYAT’ UYGULAYANLARA 327 MİLYON LİRA CEZA KESTİ

SON DAKİKA