Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

ANTALYASPOR'UN EFSANESİ YARKIN BÖKE HAYATINI KAYBETTİ

Antalyaspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kulübün ilk kadrosunda yer alan futbolculardan Yarkın Böke’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.


Yerel Haberler 16.09.2024 18:08:00 0
ANTALYASPOR

Antalyaspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kulübün ilk kadrosunda yer alan futbolculardan Yarkın Böke’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Antalyaspor, vefat haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Kırmızı beyazlı ekip yaptığı açıklamada, kulübün ilk kadrosunda yer alan futbolculardan Yarkın Böke’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.

ANTALYASPOR’DAN TAZİYE MESAJI

Taziye mesajı da içeren paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kulübümüzün ilk kadrosunda yer alan efsane futbolcumuz Yarkın Böke’nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Yarkın Böke'ye Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

EFSANELERİN GİYDİĞİ FORMA TANITIMINDA YER ALMIŞTI

Yarkın Böke, geçtiğimiz yıl, 1969 yılında efsanelerin giydiği forma tanıtımında yer almış ve tanıtım videosunda şu ifadelere yer vermişti:

“Biz geldiğimiz yeri hiç unutmadık. Bu formamızda geçmişimizi, geleceğimizi, şehrimizi taşıdık. 1969 yılında bu formayı giydiğimizden bugüne sırtımızda taşıdığımız ne varsa bu formanın içinde. Bu forma kulübümüzden geldiği yeri unutmayanlara ve şehrini bir şeref madalyası gibi sırtında taşıyanlara.” /LİDER


SPOR


GÜNDEM

VALİLİK KARARIYLA.. KONYAALTI’NDA 4 ‘İZİNSİZ OKUL’ KAPATILDI
ERDOĞAN.. ‘ANAYASA'NIN İLK 4 MADDESİYLE İLGİLİ BİR TARTIŞMA YOK’
OYUNCU ÜCRETLERİ TARTIŞMA KONUSU OLDU.. ‘BÜTÇEYİ ZORLUYORLAR’
AVRUPA'YI VURAN YAĞIŞ VE FIRTINADA CAN KAYBI 22'YE YÜKSELDİ
ÇAVUŞOĞLU TARİH VERDİ.. ‘ALANYA-ANTALYA OTOBANI’NA MARTTA BAŞLANACAK’

SON DAKİKA