AURELİO.. ‘HATALARIMIZIN FARKINA VARIP YAPTIĞIMIZ DEĞİŞİKLİKLER İŞE YARADI’

Antalyaspor’un Hatayspor karşısında 2-0 yenilgiden müthiş bir dönüşle 3-2 galibiyete uzandığı karşılaşmanın ardından teknik sorumlular maçı değerlendirdi.


Spor 26.08.2024 08:33:00 0
AURELİO.. ‘HATALARIMIZIN FARKINA VARIP YAPTIĞIMIZ DEĞİŞİKLİKLER İŞE YARADI’

Antalyaspor’un Hatayspor karşısında 2-0 yenilgiden müthiş bir dönüşle 3-2 galibiyete uzandığı karşılaşmanın ardından teknik sorumlular maçı değerlendirdi.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Yaptığımız hataların farkına varmamız ve değişikliklerimiz işe yaradı. Bu 2-0'lık mağlubiyeti tersine çevirmeyi başardık" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, ilk yarısını 2-0 mağlup kapattığı Hatayspor karşılaşmasından 3-2 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında galibiyeti değerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Hatayspor'a karşı zor bir maç oynadıklarını söyledi. Aurelio, "Bugün Hatayspor'a karşı zor ve gerçekten tehlikeli bir maç oynadık. İlk yarıda kendi yaptığımız hatalarla özellikle, 2 gol yedik ve devreyi 2-0 geride kapattık. Bu hataların devre arasında farkına vardık ve bunları oyuncularımıza özellikle de belirttik. Devre arasındaki yaptığımız değişikliklerden sonra takımımız ikinci yarıya reaksiyon göstererek çıktı. Yaptığımız hataların farkına varmamız ve değişikliklerimiz işe yaradı. Bu 2-0'lık mağlubiyeti tersine çevirmeyi başardık. 3-2'lik bir galibiyet zaferine taşıdık. Bundan sonrası için Antalyaspor elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecek. Hatalarının eksikliklerinin farkına varıp bunlardan dersini çıkaracak ve üstüne koyarak yoluna devam edecek. Antalyaspor'un bütün futbolcularına tebriklerimi iletiyorum. Çünkü bugün gerçekten önemli bir zafer elde ettik. Bundan sonrası için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

PULAT: ‘ALEYHİMİZE PENALTILAR ÇOK RAHAT VERİLİYOR’

Öte yandan, Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Antalyaspor maçının ardından hakeme tepki göstererek, "Bize verilen penaltı pozisyonu öncesinde oyuncunun eline temas diyor, sonrasında penaltı pozisyonu. Aleyhimize verilen penaltılar çok rahat verilirken, bize verilenler didik didik aranıyor" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Hatayspor, deplasmanda uzatmalarda yediği penaltı golüyle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, "İki ayrı devre olarak değerlendirilmesi gereken karşılaşmada ilk yarı her şey istediğimiz gibi gitti. 2-0 bir skorla aslında rahat girdik. Sonrasın Antalyaspor'un bir 10 dakika baskısını bekliyorduk. Bu baskıyı da iyi savunup Antalyaspor'un arkasında bulacağımız fırsatlarla skor arayacaktık. Çok talihsiz bireysel hatalardan 3 haftadır canımız yanıyor" diye konuştu.

Hakemin verdiği kararları da eleştiren Pulat, "Bireysel hataları sadece futbolcular değil hakem arkadaşlarımız yapıyor. Bize verilen penaltı pozisyonu öncesinde oyuncunun eline temas diyor, sonrasında penaltı pozisyonu. Aleyhimize verilen penaltılar çok rahat verilirken, bize verilenler didik didik aranıyor. Hakem yönetimi ilk 45 dakika başka, ikinci 45 dakika başka. Sahadaki oyuncular kadar hakemlerimiz de cesur olmalı. Hatayspor'un sesi çıkmıyor diye her hafta böyle bir skandalla karşılaşmaktan bıktık. Rakibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. 


SPOR


GÜNDEM

KORUMA ALTINA ALINDI.. KOPARANA 387 BİN TL CEZA VAR
ANTALYA’DA KURAL İHLALİ YAPAN 7 BİN 677 SÜRÜCÜYE CEZA
ANTALYA HAVALİMANI'NDA YOLCU TRAFİĞİ REKORU.. 26 MİLYON 628
İYİ PARTİ ANTALYA'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ
BAKANLIK ‘FAHİŞ FİYAT’ UYGULAYANLARA 327 MİLYON LİRA CEZA KESTİ

SON DAKİKA