Tarih: 20.10.2024 14:44

BAE’DEKİ SEDAT PEKER'DEN ANTALYA'DAKİ SEDAT PEKER’E ‘TEBRİK’ TELGRAFI

Facebook Twitter Linked-in

Antalya’da dün gece yapılan bir düğüne Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE)  yaşayan Sedat Peker damgasını vurdu. İsminin yazıldığı devasa bir çelenk gönderen Peker, düğüne bir de telgraf çekti.

Antalya Su Otel’de Esra ve Ali’nin düğünlerine davetli olarak gelenler salonda kocaman bir Sedat Peker yazılı çelengi görünce hiç şaşırmadılar. Çünkü, gelin Esra’nın babası Antalya’nın ünlü iş insanlarından Sedat Peker’di… Antalyaspor Kulübü başkanlığı da yapan Peker, aynı zamanda Slovenya Fahri Konsolosu..

Davetliler işte bu yüzden ‘Sedat Peker’ yazan kocaman çelengi gelinin babasının gönderdiğini zannettiler. İlerleyen saatlerde sunucu sahneye çıktı ve ‘Sayın davetliler size bir telgraf okuyacağım’ diyerek söze başladı. Bu da adettendi. Belediye başkanları, bakanlar, başbakanlar veya cumhurbaşkanı gidemediği düğünlere telgraf gönderirlerdi. Davetliler bu telgrafın da onlardan birinden geldiğini düşündüler.

Sunucu, telgrafı okumaya başladı…

Telgrafta şöyle yazıyordu:

“Peker ve Bulut ailelerine Esra ve Ali kardeşimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Reis Sedat Peker”

Reis Sedat Peker ismini duyan birbirine baktı.

Herkes şaşkındı.

Çelenk ve telgraf bir şaka mıydı, yoksa gerçekten de ‘Kırmızı Bülten’le İnterpol tarafından aranan ve BAE’de yaşayan Reis Sedat Peker’den mi geliyordu?..

Gün Haber, bu sorunun cevabını gelinin babası Antalyalı iş insanı Sedat Peker’e sordu.

“Evet doğru” dedi Antalyalı Sedat Peker ve devam etti:

“Kendisiyle isim benzerliğinden kaynaklanan bir tanışıklığım ve görüşmüşlüğüm vardır. Amcamın cenazesine da ahbaplarını göndermiş, başsağlığı dileklerini iletmişti. Kızımın düğününde de çelengi görünce şaşırmadım. Ama telgrafı beni de şaşırttı. Bu mutlu günümüzde bizi hatırladığı için kendisine teşekkür ediyorum.”

İnşaat Mühendisi Ali Bulut ile Biyomedikal Mühendisi Esra Peker’in nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı. /GÜNHABER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —