DEDE OLACAK.. MUHİTTİN BÖCEK’E ERKEK TORUN GELİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ilk torunu dünyaya geliyor.

DEDE OLACAK.. MUHİTTİN BÖCEK’E ERKEK TORUN GELİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ilk torunu dünyaya geliyor.

Bilindiği gibi Başkan Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, yaklaşık bir yıl evli kaldığı Zeynep Kerimoğlu'ndan tazminat ödeyerek ayrılmıştı. Gökhan Böcek, Kerimoğlu ile evliyken o dönem Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan ve babası Muhittin Böcek'in en değerli personeli olarak tanınan bir çocuk annesi Z.M. ile birlikte yaşamaya başladı.

Babası Muhittin Böcek'in ilişkiye karşı çıkması üzerine makamında kavga eden Gökhan Böcek, Z.M.'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden istifa etmesini istedi.

Z.M. ile ilişkisi nedeniyle babasıyla arası açılan Gökhan Böcek, bugünlerde baba olmak için gün sayıyor.

Muhittin Böcek'in ilişkiye kabul etmemesi gibi bugünlerde dünyaya gelecek torununu da kabul etmemesi üzerine Gökhan Böcek, doğacak çocuğuna Muhittin Aslan Böcek adını koymaya hazırlanıyor.

Z.M. ile doğacak erkek çocuğuna 'Aslan' adını koymak isteyen Gökhan Böcek, Muhittin Böcek'in itirazlarına karşı yumuşaması için oğlunun adının önüne babasının adını ekleyerek sorunu çözmeyi hedefliyor.

Adını taşıyan torun Başkan Böcek'i yumuşatır mı bilinmez ama Gökhan Böcek oğlu olduktan sonra Z.M. ile nikah kıymak için hazırlık yapacağı belirtiliyor.

Bizlere de torun Muhittin Böcek'e analı, babalı, dedeli büyüsün dileği kalıyor. /HABERİMİZVAR.NET - İbrahim AKKAYA


Gündem 18.10.2024 17:08:00 0