Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

MANAVGAT’TA ŞAMPİYON ‘MİLENYUM’

Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’nda rakibi Gençlik Gücü’nü 2-0’lık setlerle mağlup eden Milenyum Beach Volley Spor Kulübü turnuvanın şampiyonu oldu.


Yerel Haberler 7.09.2024 08:52:00 0
MANAVGAT’TA ŞAMPİYON ‘MİLENYUM’

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Boğaz Otel Beach’te düzenlenen Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’nda rakibi Gençlik Gücü’nü 2-0’lık setlerle mağlup eden Milenyum Beach Volley Spor Kulübü turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Remax Star 3. olurken Math Burger ise 4. oldu. Final müsabakalarına Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yüzlerce sporsever katıldı. 31 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya 20 takımdan 150 sporcu katılım sağlayarak toplamda 48 maç oynadı. Turnuvada başarı gösteren sporculara ödüllerini Manavgat Belediye Başkanı DR. Niyazi Nefi Kara, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Side Rahvan At Yarışçıları Derneği Başkanı Hasan Delikkulak, Kırım Türkleri Derneği Başkanı Didem Başak Başkır Çalışkan, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve CHP Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşad Taş takdim etti. 

BAŞKAN KARA; “SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUZ”

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, sporun birleştirici bir gücü olduğunu vurgulayarak halkı ve gençleri sporla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Kara, “Bu güzel organizasyonda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve katılan bütün sporculara teşekkür ediyorum. Bunun yanında seyircilerimize ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Şampiyon takımla birlikte turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Gerçekten çok ter döktüler, nefes kesen maçlar izledik. Çok çekişmeli maçlar oldu. Burada yenilen kaybeden yok. Hepimiz kazanıyoruz. Spor dostluktur, barıştır, kardeşliktir, sevgidir. Asıl hedefimiz bütün halkımızın spor yapması ve spora yönelmesi. Bizim bütün derdimiz bu.  Bu yüzden sporla ilgili organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz. Tüm katılımcılara tekrar teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber olduğunuz için sağ olun var olun diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, sporculara madalya ve kupalarını takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


SPOR


GÜNDEM

KORUMA ALTINA ALINDI.. KOPARANA 387 BİN TL CEZA VAR
ANTALYA’DA KURAL İHLALİ YAPAN 7 BİN 677 SÜRÜCÜYE CEZA
ANTALYA HAVALİMANI'NDA YOLCU TRAFİĞİ REKORU.. 26 MİLYON 628
İYİ PARTİ ANTALYA'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ
BAKANLIK ‘FAHİŞ FİYAT’ UYGULAYANLARA 327 MİLYON LİRA CEZA KESTİ

SON DAKİKA