ÜLKÜ OCAKLARI ANTALYA İL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy, görevini Kepez Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dinçer'e devretti.


Politika 21.08.2024 11:32:00 0
ÜLKÜ OCAKLARI ANTALYA İL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy, görevini Kepez Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dinçer'e devretti. İl Başkanlığı görevini devralan Dinçer yaptığı ilk açıklamada, ''Ülkü Ocaklarımızın kutlu sancağını aldığımız noktadan daha ilerilere taşımak gayesi ile çalışacağız' dedi.

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığında görev değişimi...  Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy, görevini Kepez Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dinçer'e devretti. Aksoy, 4 yıldır yürüttüğü görevini Ünsal Yılmaz Yeşildal’dan devralmıştı.

Aksoy'un ayrılığının ardından yeni Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı görevine Oğuzhan Dinçer atandı.

Dinçer, başkanlığa atanmasının ardından Lider Gazeteye yaptığı özel açıklamada, "Çocukluk yıllarımdan itibaren içinde bulunduğum ve hizmet etmekten onur duyduğum Türk Milletinin gençlik aşısı Ülkü Ocaklarının Antalya İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

DİNÇER'DEN İLK MESAJ

Ülkü Ocaklarının kutlu sancağını aldıkları noktadan daha ileri taşıma gayesi ile çalışacağını vurgulayan Dinçer, "Beni bu göreve layık gören sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiye teşekkür ediyorum. Yarım asrı aşkın bir süredir Türk Gençliğini milli ve manevi değerlerle donatmak ve geleceğe hazırlamak gayesiyle kültür, spor, sanat gibi alanlarda eğitim faaliyeti gösteren Ülkü Ocaklarımızın kutlu sancağını aldığımız noktadan daha ilerilere taşımak gayesi ile çalışacağız…" diye konuştu.

Dinçer, sözlerini şöyle tamamladı:

"Liderimiz Devlet Bahçelinin çizdiği istikamet üzere Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırımın emrinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Görevi devreden Ferhat Aksoy ve geçmiş dönemlerde ocağımıza hizmet etmiş arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Cenab-ı Allahtan bizleri mahcup etmemesini niyaz ediyorum."

AKSOY'DAN AYRILIK PAYLAŞIMI

Başkanlık görevinden ayrılan Aksoy ise yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık 4 yıl boyunca yapmakta olduğum, ömrümün her anında büyük bir şeref ve gurur nişanesi olarak taşıyacağım Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle iki cihan kardeşim Sn. Oğuzhan Dinçer Başkanımıza devretmiş bulunuyorum.

Görev sürem boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen, her daim elini omzumuzda hissettiğimiz Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit YILDIRIM başta olmak üzere, Ocağımızda bayrağı lekeletmeden, kirletmeden, biz duygusuyla hareket eden her kademedeki yönetici ve dava arkadaşlarıma, özellikle Ülkücü şehitlerimizin kıymetli aile fertlerine teşekkürü bir borç bilirim." /LİDER


SPOR


GÜNDEM

KORUMA ALTINA ALINDI.. KOPARANA 387 BİN TL CEZA VAR
ANTALYA’DA KURAL İHLALİ YAPAN 7 BİN 677 SÜRÜCÜYE CEZA
ANTALYA HAVALİMANI'NDA YOLCU TRAFİĞİ REKORU.. 26 MİLYON 628
İYİ PARTİ ANTALYA'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ
BAKANLIK ‘FAHİŞ FİYAT’ UYGULAYANLARA 327 MİLYON LİRA CEZA KESTİ

SON DAKİKA