YAVUZ BAŞAR


AKREP PAŞA’DAN BİR PUAN ALDI

Kasımpaşa kendı evınde galibiyetle tanışmak istiyordu, Akrep de deplasmanda ilk galibiyetı alma peşındeydi,  ama ikisi de  olmadı.


Antalyaspor  Süper Lig'de  gündüz seansında   istanbulda recep tayyıp erdogan stadyumunda Kasımpaşa, ile karşılaştı, son çeyrekte on kişi kalan ev sahibi  kasımpaşayı yenemeyen  Antalyaspor bir puanla dönmek zorunda kaldı. 

Kasımpaşa kendı evınde galibiyetle tanışmak istiyordu akrep de deplasmanda ilk galibiyetı alma peşındeydi  ama ikisi de  olmadı.

Paşanın Gianniotis, Rodrigues, Cafu,  Barak, Brekalo, Mortadha ve Da Costa gibi iyi oyuncuları vardı çok kaçırdılar üç puanı rahatca alabilirlerdı bunu  haketmışlerdi ama olmadı

Antalyaspor kalede Piric, ile harıkalar yarattı diyebilirim en az üç net gol pozısyonu önledi  Mert, Veysel, Thallisson, güray, Kaluzinski, Erdal, Townsend, Larsson, Djenepo ve  Samuduio alex ın sahaya sürdugu diger arkadaşlarıydı herkes elinden geleni yaptı. 

Kasımpaşa,  Teknik Direktör Sami Uğurlu yönetiminde, 5 maçta 5 puan topladı İstanbul ekibi,  Bu maçta Antalyaspordan  daha fazla şut çekip ve daha fazla isabetli pas üretmesine karşın sahadan birer puan la ayrıldılar. 

karşılama da iki tarafda prensip  olarak, önde baskıyı seçtiler ama ne Kasımpaşa nede  Antalyaspor cephesinden , gol sesı çıkmayınca  bu yüzden kazananda olmadı.

Akdeniz ekibi Antalyaspor'da ise Alex de Souza yönetiminde, ilk haftalara nazaran daha iyi oyun ve sonuçlar almaya başladı dıyebilirim. 

Son dakikalarda attığı golle takımına üç puan kazandıran Braian Samudio, aynı zamanda Süper Lig'in gol krallığını 4 golle Edin Dzeko,ile birlikte başda gidiyorlardı bugün de iki gol kaçırdı olmadı  en azından  Kasımpasa nın 2 golu sayılmadı bu da  Antalyanın sansı idi bir puanda iyi diye düşünüyorum ekibi candan kutlarım.