YAVUZ BAŞAR


AKREP RİZED’EN BOŞ DÖNDÜ

Ligin galibiyet hasreti çeken ekiplerinden Çaykur Rizespor, lige ilk iki haftada topladığı 4 puanla iyi başlasa da, oynadığı son 5 maçta 5 mağlubiyet almıştı, haftalar sonra kazandı.


Antalya spor  Süper Lig'de 8. haftanın perdesi  rizede  Rizespor ile karşılaşarak   açtı. 

 Rizespor aslında galıbiyete hasret bir ekip dı  kadrosu iyi Grbic, Aliqulov, Mocsi, Hadziahmetovic, Papanikolau, Varesanovic ve  Akintola iyi oyuncuları. 

Antalyaspor sahaya kalede Kenan, Güray, Thalisson, Veysel, Mert, Petrusenko, Kaluzunski, Larsson, Djenepo, Townsend ve  Samudio ile başladı.

Ligin galibiyet hasreti çeken ekiplerinden Çaykur Rizespor, lige ilk iki haftada topladığı 4 puanla iyi başlasa da, oynadığı son 5 maçta 5 mağlubiyet almışdı haftalar sonra kazandı. geçen hafta  Alanyaspor'a konuk olan Rizespor, maçtan sahadan  yenik ayrılmışdı Akrep de evinde fenerbahceye  yenılmişti.

İki takım da maça tempolu başlarken  ilk yarım saat akrep tek kale oynadı ve çok kaçırdı  ve atamayan a attılskorda dengeyi bozan gol ev sahibinden geldi.

bir duran topta Jurecka'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve  Rizespor öne geçti.

Golden sonra da vites düşürmeyen Karadeniz ekibi, dere biter Alikulov'un şık kafa golüyle farkı ikiye çıkardı.

2. yarıya hızlı başlayan taraf Antalyaspor olurken konuk ekip farkı azaltmak için rakip kalede daha etkili oldu. 

Öte yandan teknik direktör Alex de Souza, son yarım saatte   5 değişiklik yaparak tüm hamlelerini kullandı ama takımj

Akdeniz temsilcisi, ancak son dakıkalarda  Adolfo Gaich'in golüyle ümitlense de kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Rizespor mutlu ayrıdı.