YAVUZ BAŞAR


ANTALYASPOR EVINDE 3 YEDİ

Antalyaspor taraftarı takımın kötü gidişatı nedeniyle teknik direktör Alex de Souza’ya yönelik “Alex istifa” tezahüratları yaptı.


Antalyaspor Süper Lig'in 9. haftasında  Galatasaray ı agırladı ne yazıkkı umduğunu bulamadı  ve rakıbı Galatasaray karşı karşıya geldigi Corendon Airlines Park' statyumunda oynanan mücadelede sarı kırmızılılar dan tam üç gol yedi  yani aslan akrepı parcaladı geçti. 

Galatasaray'ım muhteşem oynadıgı macda  galibiyeti getiren gollerin ikisini Mauro Icardi ve  son gol de uzatma dakikalarındada Victor Osimhen kaydetti.

Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetti güzel idare etti. 

Ligde geride kalan 9 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, 25 puan topladı.

 Ligdeki 3 namağlup takımdan biri olan Galatasaray, en yakın takipçisi Samsunspor'un  önünde liderlik koltuğunda oturdu. 

Antalya temsilcisi ise ikişer galibiyet ve beraberlik ile 5 yenilgi yaşadı. Kırmızı-beyazlı takım, topladığı 8 puanla gelecek haftalara alt sıralarda girdi.

Antalyaspor taraftarı takımın kötü gidişatı nedeniyle teknik direktör Alex de Souza’ya yönelik “Alex istifa” tezahüratları ayrıca yine

Antalyasporlu taraftarlar yönetime de tepkilerini göstererek, maç içinde istifa tezahüratlarında bulunmaları terbiyesizlıktı diye düşünüyorum.

Antalyaspor hiç iyi oynayamadı özellikle kalede kenan pırıç muhtesem oyun cikardı ve Antalyasporu tarihi yenilgiden de kurtardı

kısacası  iyi oynayan kazandı  ve puanları aldı  gidende Galatasaray oldu.

iki ekibide kutlarım. 

Antalyaspor  haftaya deplasmanda  Alanyaspor'a konuk olacak ve akdeniz derbisi oynanacak.