MUHSİN ÇEKDEMİR


Başkan ÜMİT UYSAL Ne Yapsın?

Dans okulunun kapısına zabıta dikip senin giyimin farklı girmeniz yasak gibi uygulama mı yapmalı?


Merhabalar Kıymetli Dostlar, Değerli Takipçiler;

2 gündür Antalya gündemi çok yoğun. Maşallah hiç bir sorunumuz yok keyfimiz yerinde. Esnafın müşteri sorunu, müşterinin de ekonomik derdi yok. Hataa böyle bir durumda relaks yaşıyoruz.


  Gelelim Muratpaşa Belediyesi'nin kiraladığı salona, bir anda apar topar acemice servis edilen görüntülere.. Bırakın Antalya'yı, Ülkemizin hangi Belediyesi'nde her hangi bir taşınmazı kiralarken, kiralanan yere kimlerin ve hangi tarz insanların geleceğini sorabilirsiniz? Adı üstünde salon dans okuluna kiralanıyor. Başkan Ümit UYSAL ne yapsın? Dans okulunun kapısına zabıta dikip senin giyimin farklı girmeniz yasak gibi uygulama mı yapmalı? Kendinize gelin efendiler. Nerede yaşıyorsunuz? Hangi yılda yaşıyorsunuz? sizce de yapılan eleştiriler biraz Başkan'a acımasızca olmamış mı? 


Belediye ve Bakan ile ilgili varsa elinizde kanunsuz , hukuksuz bir durum belgelerini paylaşın tüm basına bizlerde yazalım , tartışalım. Yok ise bu servis edilen bence içi boş olan bir paylaşım diyelim gitsin. Bu gün konut kiralarken emlakçı size evinize hangi tarz insanlar gelecek ya da kiraladığınız iş yerine nasıl müşteriler gelecek diye sorsa emlakçıya ne cevap verirsiniz? Tabi ki sanane bana kimin geleceğini diyerek kestirir atarınız. Şimdi Belediye salonu kiralarken dans okuluna kimler gelecek? Giyimi , tarzı nasıl diyerek sorması sizce uygun mu?


 Bence bu ve benzeri boş işlerle uğraşmak yerine ilimiz için ne yapmalıyız diyerek herkesin elini değil gövdesini taşın altına koyması gerekmektedir.


  Herkese selam ve muhabbetleri gönderiyorum.
  Hoşçakalın.