YAVUZ BAŞAR

Tarih: 30.09.2024 08:46

KANARYA ANTALYA’DAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Antalyaspor bugün evinde Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe ile  karşı karşıya geldi.

Corendon Airlines Park Antalya'da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe iki farklı kazandı.

çok sıcak bir havada oynanan müsabakada biletlerın çok pahalı olması nedeniyle çok boşluklar dikkatımı çektı 2000 liraya biletmi olur.

Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri ikinci yarıda  Dusan Tadic ve antalyasporlu  Thalisson kendi kalesine kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci ysrısında  Fenerbahçe'de Fred, sağ kanattaki Tadic'i buldu. Sırp yıldız, ceza sahası içinde çok soğukkanlı bir biçimde topu sürdü ve kalecinin sağından yerden topu ağlarla buluşturdu. Kanarya bu golle öne geçti.

Hemen ardından Dzeko bir gol kaçırdı evlere şenlik 

Karşılaşmanın son çeyregında akrep oyundan düştü Fenerbahçe'de atak üstüne atak yapmaya başladı Tadic, sağdan hızla geldi. İçeriye doğru ortasını yaptı. Ancak, Dzeko ceza sahasında topla buluşamadı. Savunma araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

 Fenerbahçe, Sebastian Szymanski ile müthiş bir fırsattan daha yararlanamadı   Polonyalı oyuncu altıpas içerisinde topu dişarı attı.

Karşılaşmanın son dakikalarında sol kanattan Kostic'in yaptığı ortaya Thalisson'un ters vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti fark iki oldu çok sanssız bir dakıkaydı başka gol olmadı. 

Ligin bir sonraki haftasından nasılsın Antalyaspor deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Fenerbahçe haftayı BAY geçecek.

iki ekibide kutlarım


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —