YÜKSEKOVA'DA PANİK ANLARI.. YOLCU UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Ankara-Yüksekova seferi yapan AJet Havayolları’na ait yolcu uçağı Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda inişinin ardından yoğun yağış nedeniyle pisten çıkarak ön dikmesi çamura saplandı.

SÜRÜCÜLER DİKKAT.. EHLİYET YENİLEME İÇİN SON TARİH YAKLAŞIYOR

Ehliyetlerini 31 Aralık 2024 tarihine kadar yenilemeyenler trafik cezalarıyla karşılaşacak ve ehliyetlerini kullanamayacak.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ'NDEN 23 AKADEMİSYEN DÜNYANIN EN ETKİLİ BİLİM İNSANLARI LİSTESİNDE

Akdeniz Üniversitesi'nden 23 akademisyen Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi'nde yer aldı.

ALKÜ'DEN 3 BİLİM İNSANI ‘DÜNYANIN EN ETKİLİ BİLİM İNSANLARI’ LİSTESİNDE

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinden (ALKÜ) 3 bilim insanı, Stanford Üniversitesince hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”nde yer aldı.

ANTALYA'YI FİLM ÜRETİM MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN İMZALAR ATILDI

Akdeniz Film Yapım Festivali ile Antalya'nın, Akdeniz'in sinema sektöründeki potansiyelinin gün yüzüne çıkarılması hedefleniyor

ANTGİAD YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), yeni sezonun ilk genişletilmiş üye toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

ŞAMPİYONLARIN İLK MAÇI İZMİR’DE

İkinci Lig şampiyonu olarak 1. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Kepez Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı, sezonun ilk maçını 28 Eylül’de İzmir’de oynayacak.

TARIMIN MALİYETİ TEMMUZ’DA ARTTI

Antalya Ticaret Borsası (ATB) ve Antalya Tarım Konseyi (ATAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı Temmuz ayı Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi’ni (Tarım-GFE) değerlendirdi.

KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI.. (sonuc.osym.gov.tr)’Yİ TIKLA-ÖĞREN

KPSS önlisans sonuçları son dakika açıklandı. Adaylar 20 Eylül Cuma günü itibarıyla puan durumu 'sonuc.osym.gov.tr' üzerinden görüntüleyebilecek.

FORUM MURATPAŞA'DA EĞİTİM SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANDI

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen “Türkiye'de eğitim çıkmazı” başlıklı Forum Muratpaşa'nın sonuç bildirgesi yayımlandı.

SESSİZ KATİL.. MİLYONLARCA İNSANI ÖLDÜRÜYOR, BELİRTİLERİNE DİKKAT

Halk arasında "kan zehirlenmesi" olarak bilinen sepsis, acil müdahale edilmezse hayati önem taşıyor.

19. ALANYA ULUSLARARASI CAZ FESTİVALİ YILDIZLAR GEÇİDİNE SAHNE OLACAK

Türkiye'nin önemli kültür-sanat kentlerinden biri haline gelen Alanya, 4 gün boyunca Uluslararası Caz Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Organizasyonun resmi takvimi, düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

YURTTA HAVA DURUMU.. ANTALYA ÖĞLEDEN SONRA SAĞANAK YAĞIŞLI

Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli ve Ordu çevreleri ile İstanbul Avrupa yakasının Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA’NIN 7 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 20 Eylül Cuma günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

HİZBULLAH TUZAĞA BÖYLE DÜŞTÜ.. MOSSAD PLANLADI CRİSTİANA UYGULADI

İsrail istihbaratının Hizbullah’ın çağrı cihazlarını patlattığı saldırıyla ilgili yeni detaylar çıkıyor.